• Hydrauliske Cylindre

Vores kvalitetsstyring sikrer en veldefineret renhed og effektiv filtrering. Vi vil levere fejlfrie leverancer.

Esben Kristensen, QA

Renhedskrav sikrer lang levetid

Der er en klar sammenhæng mellem driftssikkerhed og mængden af forureninger i et hydraulisk system. Ca. 80% af alle fejl i hydraulikanlæg skyldes olieproblemer, og heraf ca. 60% at olien er mere forurenet end komponenterne kan tåle. Det betyder med andre ord, at jo renere et system er, desto længere levetid kan der forventes af olien og komponenterne.

Kvalitetscylindre med en høj olierenhed er med til at holde vedligeholdelsesudgifterne nede samtidig med, at risikoen for produktionsstop på grund af snavs i olien mindskes betragteligt.

Vores kvalitetsstyring sikrer en veldefineret renhed og effektiv filtrering. Det minimerer unormal slitage, der ellers kunne give driftsproblemer eller havari, og giver os det optimale udgangspunkt for at levere produkter, der skaber merværdi for dig.

 • Hydraulikfejl

  80% skyldes olieproblemer, heraf 60% alene at olien er forurenet

 • Høj renhed

  Større driftssikkerhed – lang levetid
  Øget effektivitet – bedre økonomi
  Nedsat olieforbrug – bedre miljø
  Besparelser på indkøb af reservedele

 • Certifikat

  Vi leverer cylindre med dokumenteret renhed i.h.t. NAS 1638 / ISO 4406

 • Ren hydraulik

Optimal beskyttelse mod korrosion

Optimal sikring mod korrosion afhænger af både brugssituation og det miljø, cylinderen skal placeres i. Det rigtige valg af materiale og en passende korrosionsværdi på overfladebehandlingen har derfor altafgørende betydning for cylinderens levetid.

Vi tilbyder en bred vifte af lak- og malingstyper og overfladebehandler både serie- og specialprodukter til ethvert formål. Fra dele til Offshore industri til emner, der blot skal kunne tåle at stå udendørs.

Stempelstænger kan leveres med en lang række af overflader, bl.a. 20 μm, 40 μm chromlag, induktionshærdet og i flere rustfri varianter.

Efter ønske leverer vi certifikater, der dokumenterer både materialer, lakering og lagtykkelse.

 • Overfladebehandling

  Galvanisering, epoxy lakering
  vådlakering C1 til C5
  Kundespecificeret overfladebehandling

 • Standardfarver

  Sort RAL 9005
  Atracitgrå RAL 7016

 • Materialevalg

  Rustfri stål
  Syrefast rustfrit stål

Certificering og sporbarhed

Vi ved, at kvalitetssikring betyder alt for kundernes tillid til vores produkter.

Alle processer er beskrevet og certificeret i henhold til ISO9001-2015, og vi kan derfor tilbyde dokumenteret ensartethed og kvalitet samt fuld sporbarhed på data og anvendte materialer i fuld overensstemmelse med ønskede standarder.