Kundetilpassede cylindre til marine

Hydraulik cylindre til marine

Med udgangspunkt i det nyudviklede marine standardcylinder program HM22 leverer Hydraflex både standard og kundetilpassede cylindre til en af de meste krævende brancher.

Vores standardprogram HM22 tager altid udgangspunkt i stempelstænger i Rustfri 1.4418 samt et optimalt tætningssystem, der sikrer høj oppetid og lang levetid.

Vi har erfaring med cylindre til A-rammer, subsea, dækskraner, dækshåndteringsudstyr, moonpool, winch brake og spool.

Passer vores standardcylindre ikke til dine applikationer, så står vores erfarne ingeniører og konstruktører klar til at vejlede dig, så vi sammen kan lave en specialcylinder. Vi er vant til at håndtere små seriestørrelser, høj kvalitet samt kort og sikker leveringstid.

DNV og 3.-parts certificeret

Cylindrene designes og beregnes efter DNV-ST-0194 Standard for Hydraulic cylinders.

Vi kan tilbyde 3.-parts certificering i samarbejde med følgende klasseselskaber DNV (DNVGL), LR Lloyds Register, Bureau Veritas m.fl. Dermed kan vi dække de fleste krav i et maritimt miljø.

Du afgør selv om cylindrene skal være produceret i henhold til 3.-parts regler, hertil kan der vælges med eller uden certificering.

Korrekt overfladebehandling er afgørende for at sikre en lang levetid og holdbarhed. Hos Hydraflex samarbejder vi med flere eksterne partnere, herunder Jotun, International, Hempel og Teknos, for at kunne levere i præcis det malesystem, du forskriver. Vores malingsprocesser følger internationale standarder som Norsok M-501 og C5H ISO 12944, der sikrer en høj kvalitet og beskyttelse af vores cylindre mod korrosion og slid.

Kvalitet til tiden

Et omfattende testprogram under produktionen og en sikker intern digital dokumentation sikrer, at du får et kvalitetsprodukt leveret til den ønskede tid.

Vi kalder det ”Kvalitet til tiden

CYLINDERKONFIGURATOR Til MARINE

Bliv betatester på vores kommende cylinderkonfigurator

Indbyggede positionssensorer

Indbyggede endestopsensorer

Cylindre med dæmpning

FORESPØRGSELS PDF TIL SPECIALCYLINDRE

Når vi skal konstruere en specialcylinder, så er det vigtigt at vi ud over de fysiske mål også får information om driftforhold, miljø, hastighed, overfladebehandling m.m..