Vi leverer kvalitet til tiden

Hvad betyder kvalitet til tiden?

I en travl verden, hvor tid er afgørende, er vi hos Hydraflex dedikerede til at levere kvalitet til tiden. Dette fundamentale løfte er dybt forankret i vores dagligdag og værdier, og det er vores primære fokus i alt, hvad vi gør.

Med vores fokus på at levere kvalitet til tiden giver vi dig tryghed og tillid til, at vi er din pålidelige partner, der leverer den ønskede kvalitet til rette tidspunkt.

Renhedskrav sikrer lang levetid

Der er en klar sammenhæng mellem driftssikkerhed og mængden af forureninger i et hydraulisk system. Forskning viser, at omkring 80% af alle fejl i hydraulikanlæg skyldes olieproblemer, og af disse skyldes ca. 60% forurenet olie, som overstiger komponenternes tolerancer. Det betyder i praksis, at jo renere et system er, desto længere levetid kan man forvente af både olien og komponenterne.

Vi har implementeret en streng kvalitetsstyring, der sikrer en veldefineret renhed og effektiv filtrering af vores cylindre. Dette minimerer unormal slitage, der ellers kunne føre til driftsproblemer eller havari. Vi er stolte af at kunne levere produkter, der skaber merværdi for vores kunder og bidrager til øget driftssikkerhed, længere levetid, bedre økonomi og reduktion af olieforbrug.

Som bevis på vores engagement i renhed leverer vi cylindre med dokumenteret renhed i overensstemmelse med standarderne NAS 1638 og ISO 4406.

Kvalitet til tiden

Vi vægter kvalitetssikring højt for at opretholde kundernes tillid til vores produkter. Vores processer er beskrevet og certificeret i henhold til ISO 9001, hvilket sikrer dokumenteret ensartethed, kvalitet og fuld sporbarhed af data og anvendte materialer i overensstemmelse med gældende standarder.

Vi tilbyder 100% sporbarhed og udfører specialtests i overensstemmelse med kundespecificerede krav. Desuden udføres NDT-tests af 3. part for at sikre yderligere kvalitetssikring.

  • DS/EN ISO 9001:2015: Udvikling, design, konstruktion, produktion og kvalitetssikring af hydrauliske cylindre
  • ISO/EN 3834: Kvalitetskrav til smeltesvejsning
  • ISO/EN 9606-1: Kvalificering af svejsere
  • ISO/EN 15614-1: Kvalificering af svejseprocedurer
  • ISO/EN 15609-1: WPS
  • ISO/EN 5817: Kvalitetsniveauer for svejsefejl
  • ISO/EN 9712: Kvalificering af NDT-personale

Medarbejdere hos Hydraflex

Mød nogle af vores erfarne medarbejdere eller kontakt en af dem direkte for yderligere assistance og rådgivning til dine specifikke behov.

Faglig sparring

Social ansvarlighed

En del af AC Group